Har du brug for vores service, så ring3646 0404

Vinduespolering

Trænger dine vinduer til en grundig omgang vinduespolering, kan du bestille én af Renexs dygtige vinduespudsere.

Ring og få en snak på 3646 0404 eller kontakt os lige her. Vores priser afhænger bl.a. af hvor mange vinduer, der skal pudses og antal kvadratmeter. Kvaliteten på vores pudsning er dog altid den samme – helt i top.Hvad er vinduespolering

Er du i tvivl, om du har behov for vinduespolering, eller om du vil udføre arbejdet selv – så læs vores råd til vinduespolering længere nede. ↓

Hvad er vinduespolering?

Vinduespolering er en metode til at rengøre vinduer, så al skidt og pletter fjernes. Det gøres med en vinduesskraber,  koldt eller lunkent vand og flydende sæbemiddel. Vandet kan også blandes med salmiakspiritus for at sikre, at al snavs fjernes fra vinduet.

Der er ingen forskel på vinduespolering og vinduespudsning. Begge begreber bruges om den samme metode til at rengøre vinduer. Målet er flotte og rene vinduer uden striber af kalk og sæbehinder.

De bedste råd til vinduespolering

Er du ikke på udkig efter en professionel vinduespudser, men vil du gøre arbejdet selv, har vi et par råd at dele ud af.

Først og fremmest, er det vigtigt, at dine vinduer bliver vasket flere gange om året. Vi plejer at anbefale, at man polerer sine vinduer hver tredje måned. Det sikrer, at vinduerne vedligeholdes, så du undgår, at snavs sætter sig så godt fast, at det efterlader vedvarende mærker.

Når du skal i gang med vinduespudsningen, er det også en god idé at planlægge det hårde arbejde efter vejrudsigten. Det handler ikke bare om din egen komfort.

Er det en solrig sommerdag, skal du arbejde ekstra hurtigt, så sæbestriber ikke sætter sig, eller vandet fordamper. Omvendt kan du også få udfordringer i frostvejr, hvor vandet hurtigt kan fryse til is. For at undgå disse to udfordringer, skal du bruge koldt vand på varme dage, og varmt vand på frostdage.

Før du går i gang, skal du også have styr på udstyret. Få fat i en vinduesskraber og en indvasker af god kvalitet, og så er du godt kørende.

Når du endelig er gået i gang med at polere vinduerne, er det vigtigste, at du husker at undgå striber. Den letteste måde at undgå striber på, er at sørge for at lade banerne med din indvasker lappe ind over hinanden.

Vinduespolering med Renex – dét kan du forvente

I Renex Gruppen tilbyder vi vinduespolering af små som store vinduer, til både erhverv og privat. Har du ikke tiden, lysten eller overskuddet til selv at give dig i kast med arbejdet, kan du altid ringe til os.

Du får:

  • udvendig og indvendig vinduespolering
  • rengøring af vindueskarme
  • ingen striber af kalk eller sæbehinder

Ring til os på 3646 0404, send os en besked i kontaktformularen eller kontakt os her.

Vi kan også hjælpe dig med bolig- og kontorrengøring

Læs mere om, hvordan du selv pudser vinduer her