Slutrengøring

Slutrengøring

Hvad er slutrengøring?

Slutrengøring er en rækker aktiviteter der udføres af rengøringsfirmaer, der udfører en lang række services, inklusiv fjerner byggestøv, afkalker badeværelser, polerer vinduer og gør rent på alle overflader, når byggeriet er færdigt, og der kun mangler slutrengøring.

Det sidste rengøring, der sætter prikken over I’et

Når byggepladsen skal forvandles til et nøglefærdigt byggeri, er slutrengøring med til at afslutte projektet helt. Når vores folk er færdig med at udføre den sidste rengøring, giver det det samlede indtryk af byggeriet, som byggeriet fortjener og er derved afgørende for en problemfri afleveringsforretning. Slutrengøring finpudser jeres byggeri, så det fremstår nyt, lækkert og rent. Vi er specialister i at gøre rent efter alle typer af byggeprojekter, og leverer altid et resultat vi kan stå inde for.

Indhent tilbud

Ring til os på 36 46 04 04. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via nedenstående formular.

Procedure ved slutrengøring

Vores dygtige, kyndige medarbejdere har stor erfaring og det helt rigtige udstyr. Vi tilbyder mange forskellige services, så du kan finde den slutrengøring, der passer til dit byggeri. Ved en typisk slutrengøring fjerner vi blandt andet byggestøv, afkalker badeværelser, polerer vinduer samt rengør alle vandrette og lodrette flader. Vi sørger altså for, med andre ord, at byggepladsen afleveres i optimal stand, hvor der ikke er en finger at sætte, på det færdige resultat.

Hvad er jeres behov?

Vores professionelle team bestræber sig altid på at sætte kunden i centrum. Det er derfor vigtigt for os, at vores hjælp er til rådighed, når det passer kunden bedst. Vores ambition er, at skabe et tæt samarbejde med vores kunder, så de altid kan føle sig trygge hos os. Derfor ønsker vi en arbejdsproces, hvor vi løbende har en dialog med kunden, for at sikre os, at kunden er glad og tilfreds. Når vi rykker ud til en slutrengøring, er det ingen undtagelse. Vi sørger derfor for at tilpasse os kundens behov og ønsker, og garanterer ubetinget god kvalitet og service.

Vi forstår os på vigtigheden af at der er ryddet under byggeprojektet, men også når det står færdigt.

Kunne du tænke dig at vide mere, så udfyld vores kontaktformular med henblik på et uforpligtende tilbud, der matcher netop dine behov, eller ring til os på 36 46 04 04.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor skal I vælge Renex?

  • Service i særklasse

    Vi sætter en stor ære i hurtig handling

  • Stor erfaring

    Renex er grundlagt i 1981. Vi er førende leverandør af services, rengøring og arbejdsmænd.

  • Fleksibel samarbejdspartner

    Vi har positive, dygtige og arbejdsomme medarbejdere – og det kan mærkes i vores arbejde.