Referencer

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder om os

NCC Construction Danmark

Renexs store styrke er muligheden for at tilkalde kompetente folk inden for kort tid. Alle deres folk er letgenkendelige i Renex-tøjet, og alle er instrueret i det arbejde, der ønskes udført. Arbejdslederne er gode til løbende at følge op på arbejdet og sikre sig, at det udføres tilfredsstillende. Renex forstår også hvor vigtigt det er for mig, at deadline overholdes. Deres altid optimistiske og professionelle tilgang til, de til tider, utaknemmelige opgaver gør, at jeg altid vender tilbage.

– Christian Rohde

Anker Hansen

Jeg har arbejdet med Renex over flere omgange, gennem skiftende stillinger. Vi anvender forskellige serviceleverandører, afhængig af byggeplads og projektleder, men jeg synes, at Renex ligger i top og lever op til deres gode renommé. De har kapacitet og fleksibilitet der gør, at man altid kan regne med hurtig udrykning, og at de leverer. Derfor bruger vi Renex til bl.a. skurrengøring, oprydning på byggepladsen, slutrengøring og klargøring til aflevering.

– Dorthe Holst-Wilsen

Hoffmann

Renex sender altid rutinerede og motiverede medarbejdere, der kan arbejde selvstændigt. Man hører dem aldrig ’pive’ selv om opgaverne er hårde. Og alle er instrueret i affaldssortering, hvilket er vigtigt for miljø og økonomi”. Vi bruger dem bl.a. til oprydning, grovrydning, vindues­polering, snerydning, skurrengøring og opsugning af regnvand.

– Bettina Nielsen

E. Pihl & Søn

Vi bruger Renex som ‘arme og ben’ på byggepladserne af tre årsager. Det er et krav, at vores leverandører bruger organiseret arbejdskraft, og at alle forhold er i orden. Det lever Renex op til. Derudover har de godt styr på administrationen, så vi ikke bruger unødig tid på fejl i arbejdskort, tidsregistrering, fakturering mv. Og endelig sætter vi stor pris på den korte vej til ledelsen hos Renex. Hvis der er noget, kan vi gå direkte til toppen, som straks tager fat om tingene.

– Martin Linder-Madsen

A/B Opnæsgård

For os er Renex et fuldgyldigt medlem af “familien”, og fungerer som vikar når vi afholder ferie på Inspektørkontoret. Da det er den samme vikar der er tilknyttet, kender han i forvejen vores maskiner og krav – og det sparer os tid. Renex klarer også kantstensmaling og udskiftning af serviceelementer på radiatorer. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet, og anbefaler Renex.

– Sven-Erik W. Olsen

MT Højgaard

Renex Gruppen løser opgaverne professionelt og effektivt. De kan altid stille med det nødvendige antal mænd med kort varsel. Det fungerer hver gang”. Vi bruger dem til slutrengøring, rengøring af skurvogne, ind- og opbæring af materialer samt afdæknings­opgaver.

– Jan Lorentzen

Art Sign

Vi har benyttet os af Renex i mere end 20 år, f.eks. deres serviceydelse inden for rengøring af produktionslokaler. Der er sjældent noget at udsætte på deres arbejde, men hvis det hænder, retter de straks op på det. Derfor er vi meget glade og tilfredse med samarbejdet.

– René Struve

Sjælsø

Med Renex virker det bare hver gang! Medarbejderne har en professionel og engageret holdning.

– Dorte Tine Hansen