Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Trænger din virksomhed i København til en kærlig hånd? Renex er leverandør af erhvervsrengøring; en service der har stor betydning for for din, dine medarbejderes og din virksomheds trivsel.

Vi ved nemlig, at et godt indeklima og en god arbejdsmoral går hånd i hånd. Rene og præsentable lokaler giver produktive og tilfredse medarbejdere. Derfor kan effektiv rengøring være en investering i din virksomhed.

Kontakt os i dag, og vi finder i fællesskab en løsning der passer til din virksomhed. Ring på tlf. 36 46 04 04 eller skriv en mail til info@renex.dk

Rengøring der passer til jeres behov, budget og tidsplan

Uanset om du er en tandklinik eller et autoværksted, er rengøring en nødvendighed. Behovet og selve rengøringen er dog vidt forskellige. Hos Renex har vi en bred ekspertise og et stort mandskab, der gør os i stand til at varetage erhvervsrengøring hos kunder, der har forskellige behov.

Vores dygtige og professionelle medarbejdere er specialister i grundig, professionel erhvervsrengøring. Du får derfor en optimal rengøring, der passer jeres budget, behov og tidsplan. Vi rykker ud, når det passer dig bedst.

Du kan derfor også få det arrangeret sådan, at jeres lokaler er rengjorte inden de første medarbejdere møder ind. Dermed sørger vi for, at rengøringen ikke forstyrrer jeres daglige arbejdsgang.

Giv os et kald på tlf. 36 46 04 04, og lad os høre om dine behov.

Indhent tilbud

Ring til os på 36 46 04 04. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via nedenstående formular.

Derfor skal du vælge renex til din erhvervsrengøring

Vi rykker gerne ud til din virksomhed i København, og sørger for en erhvervsrengøring, der efterlader din virksomhed præsentabel og med udsigt til et langt bedre arbejdsmiljø.

Vores kompetente medarbejdere yder altid en professionel behandling, der kan ses. Vores erfaring på området gør det muligt at give dig og din virksomhed en skræddersyet behandling tilpasset til netop jeres behov.

Hos os kan du derfor altid forvente:

 • Effektive medarbejdere
 • Fleksible tider der passer dig
 • Professionel rengøring
 • Kvalitetssikret resultat

Udover dette, er vi en del af Danske Service, som er din garanti for erhvervsrengøring i højeste klasse.

Skab de bedste forhold for dine medarbejdere

På arbejdspladsen har indeklimaet større effekt på medarbejdernes arbejdsindsats, end man skulle tro. Hvis indeklimaet ikke er optimalt, går det hurtigt udover den enkelte medarbejders indsats.

Derfor er det vigtigt, at rengøringen bliver taget seriøst og gjort konsekvent, så dine medarbejdere får de bedste forhold at arbejde under.

Læs her, om arbejdsmarkedstilsynets vejledninger og løsninger for dårligt indeklima.

Har du brug for hjælp til andet end erhvervsrengøring? Vi hjælper også med:

Kontakt os I dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du overvejer eller genovervejer rengøringen i din virksomhed, er du velkommen til at skrive i kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Ellers er du velkommen til at give os et kald på tlf. 36 46 04 04. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor skal I vælge Renex?

 • Service i særklasse

  Vi sætter en stor ære i hurtig handling

 • Stor erfaring

  Renex er grundlagt i 1981. Vi er førende leverandør af services, rengøring og arbejdsmænd.

 • Fleksibel samarbejdspartner

  Vi har positive, dygtige og arbejdsomme medarbejdere – og det kan mærkes i vores arbejde.