Byggeplads­­rengøring og -service

Byggepladsrengøring og -service

Byggepladsservice

Få hjælp til alle former for byggepladsservice, når du er i gang med et større byggeprojekt. Vi rykker hurtigt ud af starthullerne og kommer dig til undsætning.

Enhver pause i et byggeri er dyrt, og det er derfor vigtigt hele tiden at holde maskineriet i gang. Hos Renex kan du nemt hyre det personale, der sikrer, at I kan fortsætte hverdagen som planlagt. Vælg mellem et fast samarbejde eller ad hoc-ydelser fra vores hold. Vi kan hjælpe dig fra etablering af byggepladsen til slutrengøring efter håndværkerne.

Skriv i kontaktformularen eller ring på 36 46 04 04 og få et godt tilbud på byggepladsservice

Hvad er det?

Byggepladsservice er en ydelse, som flere rengørings- og serviceselskaber tilbyder. Det favner om alle de services, du kan få behov for, når du står midt i – eller lige er blevet færdig med – et byggeprojekt. Det kan være alt fra oprydning og rengøring af byggepladsen og håndtering af affald – til affugtning af vandskader.

Læs også om: Skurvognsrengøring

Indhent tilbud

Ring til os på 36 46 04 04. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via nedenstående formular.

Det får du med vores byggepladsservice

Du kan få alle de former for byggepladsservice, dit hjerte begærer. I Renex har vi mandskab ansat med kompetencer til et væld af opgaver.

Har du behov for at få ansat en fast ankermand på byggepladsen, kan vi også hjælpe med det. En fast ankermand i Renex kan sikre, at uforudsete og akut opståede opgaver bliver løst med det samme. Du kan også vælge at skræddersy din egen løsning med præcis de byggepladsservices, du har behov for.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Daglig oprydning
 • Rengøring af hele byggepladsen (herunder også rengøring af skure)
 • Affaldshåndtering
 • Skadeservice ved vand- og fugtskader
 • Affugtning
 • Fjernelse af skimmelsvamp
 • Afskærmning og opstilling af værn
 • indkøb og levering af daglige nødvendigheder og materialer til byggepladsen

Fortæl om jeres byggeprojekt – og få et kvalificeret bud

Er du i tvivl om, hvad I har behov for og giver mening for jer? Lad os få en snak om jeres udfordringer og behov. Send os en besked i formularen eller ring til os på 36 46 04 04 .

Hvorfor vælge Renex som jeres samarbejdspartnere?

Mange års erfaring
Renex har i mange år været førende inden for byggepladsservice, og givet en hjælpende hånd med mange former for byggeprojekter.

Vi brænder for at kunne hjælpe dig, og gennem vores massive erfaring ved vi hvordan, man effektiviserer arbejdsprocesser.

Rykker ud med kort varsel
Hvad end du har tilknyttet os som faste samarbejdspartnere, eller som ad hoc-hjælpere, kan vi rykke ud til dig ved akutte situationer. Vi har mandskab til at hjælpe dig i kritiske situationer – eksempelvis, hvis der er opstået en akut vandskade.

Fleksible fagmænd
Vi ved, at en tidsplan kan skride og rykke sig, og derfor er vi fleksible i vores arbejdsprocesser.

Brug for hjælp til andet end byggepladsservice?

Du kan samle flere løsninger hos Renex og gøre det administrative arbejde lettere, samt få en god pris. Renex har stor succes med at være totalleverandør til byggeprojekter. Det betyder egentlig bare, at vi har mandskab til at hjælpe dig med mangt og meget.

Du finder en komplet liste over services inden for de forskellige arbejdsområder her. Vi er en del af Danske Service. Din garanti for god service og høj kvalitet.

Hvorfor skal I vælge Renex?

 • Service i særklasse

  Vi sætter en stor ære i hurtig handling

 • Stor erfaring

  Renex er grundlagt i 1981. Vi er førende leverandør af services, rengøring og arbejdsmænd.

 • Fleksibel samarbejdspartner

  Vi har positive, dygtige og arbejdsomme medarbejdere – og det kan mærkes i vores arbejde.