Rengøring af skurvogne

Rengøring af skurvogne

Rengøring af skurvogne

Står du midt i et byggeprojekt, hvor skurvogne er en del af den daglige arbejdsgang? Rengøring af skurvogne af disse kan ofte være en kæmpe byrde. Derfor tilbyder vi hos Renex at sørge for både rengøringen og vedligeholdelsen af dem.

Ring til os på tlf. 36 46 04 04, eller skriv en mail til kontakt@renex.dk, så får vi en snak om mulighederne vedr. rengøringen og vedligeholdelsen jeres skurvogne.

Vedligeholdelsen er lige så vigtig

På en byggeplads er der ofte fyldt med snavs og mudder, som næsten ikke kan undgås at blive slæbt med indenfor. Dette kan være med til at danne et rum der ikke altid er lige rart at opholde sig i. Derfor er den daglige vedligeholdelse af skurvogne mindst lige så vigtig. Hos Renex sørger vi derfor også for vedligeholdelse i form af:

 • Rengøring af skurvognen
 • Indkøb af papirvarer
 • Forsyning af rengøringsartikler

På denne måde er du sikret et rart miljø og omgivelser, når mødet skal holdes, eller frokosten skal indtages. Hos os er du garanteret skinnende og rene skurvogne for dig og dine kolleger.

Indhent tilbud

Ring til os på 36 46 04 04. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via nedenstående formular.

Rengøring efter dine behov

Hos Renex er det vigtigt, at du som kunde får den bedste oplevelse, tilpasset efter dine behov. Derfor værdsætter vi et tæt samarbejde, hvor kommunikationen er alfa og omega, og din tilfredshed er vores vigtigste mål.

Således kan du også selv vælge, hvilket arbejde vi skal udføre for dig. Hvad enten det er; let oprydning, rengøring dagligt eller efter behov.

Hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig et uforpligtende tilbud, kan du ringe til os på tlf. 36 46 04 04 , så kigger vi sammen på mulighederne for dine skurvogne.

På en byggeplads fungerer skurvogne både som arbejdspladsen, kontor, opholdsrum og kantine. Derfor er hygiejnen også særligt vigtig. Læs mere om bedre hygiejne på arbejdspladser her.

Hvorfor skal du vælge Renex?

Hos Renex har vi årelang erfaring når det kommer til rengøring. Vi ved, hvad det vil sige at udføre effektiv og kvalitetssikret rengøring. Derfor bestræber vores professionelle medarbejdere sig altid efter at udføre din rengøring til punkt og prikke.
For os er det vigtigt, at du som kunde kan regne med os. Vores nøgleord er; punktlighed, kvalitet og god service.

Udover rengøring af skurvogne laver vi også rengøring af både kommune- og institutionsrengøring, samt bolig- og kontorrengøring.

Kontakt os I dag og få et tilbud på rengøring af skurvogne

Hvis du ønsker kvalitetssikret rengøring af skurvogne, eller bare er nysgerrig efter at vide mere, kan du kontakte os på tlf. 36 46 04 04 , eller smide en mail på kontakt@renex.dk. Så finder vi en løsning der passer til dig og dine behov.

Hvorfor skal I vælge Renex?

 • Service i særklasse

  Vi sætter en stor ære i hurtig handling

 • Stor erfaring

  Renex er grundlagt i 1981. Vi er førende leverandør af services, rengøring og arbejdsmænd.

 • Fleksibel samarbejdspartner

  Vi har positive, dygtige og arbejdsomme medarbejdere – og det kan mærkes i vores arbejde.