Har du brug for vores service, så ring3646 0404

Hovedrengøring Vallensbæk

Med hovedrengøring Vallensbæk får du skrubbet al snavs til bunds i dit hjem. Ring til os på 3646 0404 eller send en besked i kontaktformularen.

Fordele ved hovedrengøring Vallensbæk

Effektiv knofedt 

Hovedrengøring er ikke bare rengøring. I renex lægger vi skulderen til for at give dit hjem et rent, friskt nyt pust. Med god gammeldags knofedt og masser af rengøringsglæde sørger vi for, at du bliver tilfreds med din hovedrengøring Vallensbæk.

Ikke bare overfladisk rengøring

Et sundt indeklima og er rent hjem hænger unægteligt sammen. Derfor arbejder vi også udfra, at al snavs, herunder bakterier, støvpartikler og kalkpletter skal fjernes.

Fleksibilitet i din rengøringsaftale 

Det er forskelligt fra hjem til hjem, hvor stort ens behov er for hovedrengøring. Derfor kan du få skræddersyet en rengøringsaftale til dit behov hos os. Send os en besked i kontaktformularen til højre og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver mere overskud i hverdagen

Det er videnskabeligt bevist, at professionel rengøring rent faktisk gør en stor forskel på dit humør. Med professionel hovedrengøring får du mere tid i hverdagen til andet end pligter. Det mener vi også, vi i renex giver dig.

Rengøringshjælp der udvælges til den enkelte opgave

For at opnå det bedst mulige resultatet sørger vi for at vælge den rigtige rengøringshjælper til de enkelte opgaver.

Sådan bestiller du rengøring hos os

Det er faktisk meget simpelt. Du kan enten ringe til os på 3646 0404 eller skrive til os i kontaktformularen – her får vi os en snak om, hvor ofte du har brug for hovedrengøring Vallensbæk og hvilke områder af dit hjem, du muligvis ønsker, vi fokuserer mest på.

Priser på hovedrengøring Vallensbæk

Vores priser afhænger både af dit hjems størrelse og om du har nogle særlige ønsker og behov.

Når vi har talt med dig, finder vi frem til en pris der matcher dit rengøringsbehov.

Hovedrengøring af private hjem hører indunder håndværkerfradraget, og derfor skal du huske, at du kan trække din rengøring fra i SKAT.

Vi tilbyder også rengøring og klargøring af flyttelejligheder. Læs mere om klargøring af flyttelejligheder her.

Hovedrengøring Vallensbæk